Посланието на избирателите е, че трябва да има коалиционно управление,

...
Посланието на избирателите е, че трябва да има коалиционно управление,
Коментари Харесай

Сачева разкри с кого ГЕРБ ще прави коалиционен кабинет

Посланието на гласоподавателите е, че би трябвало да има съдружно ръководство, в което ГЕРБ да бъде показана, разликата ни с Има Такъв Народ не беше огромна. Така някогашният обществен министър в третия кабинет на Бойко Борисов разяснява последните три социологически изследвания / " Алфа Рисърч ”, „ Галъп ” и „ Барометър ”/, които отреждат първо място на ГЕРБ на идните избори.

Според Сачева, в случай че завоюва изборите, ГЕРБ на първо време ще търси партньорство с партии ЕНП формат, както и с тези, с които могат да се реализиран рационални взаимни отстъпки.

" Демократична България слага условия да участват избрани хора в обединението, това е недопустимо ", разяснява обаче Деница Сачева в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по НоваНюз.

Тя повдигна още малко завесата към кандидатурата на ГЕРБ за президент. Бойко Борисов съобщи през днешния ден, че кандидатът е явен и добре прочут на българите.

" Имаме завършени оферти за президент, до 25 септември структурите на ГЕРБ ще вършат номинации. Има както партийни, по този начин и непартийни фигури ", съобщи Деница Сачева.

По нейните думи Радев можеше да се намеси в решаването на рецесията, само че няма легитимност. За разлика от него претендентът на ГЕРБ ще може да води разговор, сподели ексминистърът. И акцентира, че парите за пенсии са обслужили пропрезидентската акция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР