Пощенска банка стартира за втора поредна година своята уникална социално

...
Пощенска банка стартира за втора поредна година своята уникална социално
Коментари Харесай

Програмата Вселена от възможности на Пощенска банка с второ издание

Пощенска банка започва за втора поредна година своята неповторима обществено виновна самодейност „ Вселена от благоприятни условия “ в поддръжка на общественото предприемачество.

Финансовата институция сътвори специфичната новаторска онлайн платформа по случай своя 30-годишен празник, с цел да помогне на реализирането на атрактивни хрумвания и планове в интерес на обществото.

Пилотното издание на цифровата стратегия генерира извънреден интерес, като бяха регистрирани над 230 подадени кандидатури в трите основни области обучение, цифрови нововъведения и запазване на околната среда.

Компанията още веднъж слага на фокус публичните потребности и дава начало на огромната стратегия „ Вселена от благоприятни условия “ за повторно, с цел да поддържа развиването на устойчиви модели и решения за позитивна смяна на средата в България.

Иновативната онлайн платформа е на адрес www.PostbankUniverse.bg и до 15 юни 2022 година е отворена за кандидатстване от жители и организации с нестопанска цел. Процесът на кандидатстване за безплатно финансиране във всяка от трите категории „ Дигитални нововъведения “, „ Образование “ и „ Зелени планове “ се реализира напълно онлайн, а общият награден фонд е 30 000 лева

Стойността на финансовата помощ, която може да получи всеки план, е 10 000 лева, а създателите му се ангажират да го осъществят в период до 6 месеца от датата на приемане на финансирането. Всеки участник има право да показа безграничен брой планове в трите категории, като помощта, предоставена от Пощенска банка, може да се употребява за цялостно или отчасти финансиране на плана.

Вторият стадий на самодейността, който ще започва на 16 юни и ще продължи до 14 юли 2022 година в това число, планува още веднъж неповторим избор на публиката. Всеки консуматор ще има опция да поддържа определен план, като след регистрация в онлайн платформата даде гласа си за своя любимец.

Финалистите с най-високи резултати от обществения избор – по 10 в категория, ще бъдат оповестени на 18-ти юли 2022 година на www.PostbankUniverse.bg и в обществените канали на компанията, а тримата огромни спечелили във всяка от категориите „ Образование “, „ Дигитални нововъведения “ и „ Зелени планове “ ще станат ясни през септември 2022 година

„ Щастливи сме, тъй като първото издание на нашата новаторска обществено виновна стратегия „ Вселена от благоприятни условия “, основано по случай нашия 30-годишен празник, генерира неотслабващ интерес. Станахме очевидци на атрактивни хрумвания, които преглеждат в елементи значими за нашето общество тематики и оферират стойностни решения.

Нашата цел бе да вдъхновим хората с забавни планове, да създадем платформа, която да ги разпространява и – несъмнено, да подкрепим реализирането на част от тях. Защото в нашата страна съществува благосъстояние от хрумвания, които заслужават да бъдат открити и осъществени.

Ние в Пощенска банка почитаме и даваме късмет на обществените бизнесмени посредством неповторимата цифрова платформа да намерят съидейници, с които дружно да създадат първата крачка по пътя на триумфа.

Благодарение на тези дейни хора взехме решение да осъществяваме второ издание на нашата стратегия „ Вселена от благоприятни условия “ и с неспокойствие чакаме хрумвания и планове за общото ни по-добро бъдеще “, разясняват от Пощенска банка.

Пощенска банка следва устойчива и дълготрайна КСО политика, като непрестанно се ангажира с процесите, през които минава българското общество, чрез своята обществено виновна и дарителска активност.

Специалната онлайн платформа „ Вселена от благоприятни условия “ надгражда дейните дейности на финансовата институция в сферите на образованието, опазването на околната среда и разпространява нововъведенията в актуалното общество. Повече информация можете да откриете на адрес www.PostbankUniverse.bg.

* Платена публикация
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР