Пощенска банка получи златна и бронзова награда от десетото юбилейно

...
Пощенска банка получи златна и бронзова награда от десетото юбилейно
Коментари Харесай

Две награди за Пощенска банка

Пощенска банка получи златна и бронзова премия от десетото юбилейно издание на най-авторитетния конкурс за маркетингова успеваемост − Effie България. Ценните статуетки в категория „ Услуги “ бяха връчени на банката и нейната дългогодишна информационна организация BBDO Group на публична гала късно нощес.

Финансовата институция бе оповестена и за най-ефективен бранд съгласно ЕFFIE Index България 2017. Тази година, когато растежът на поръчките е с 21% повече по отношение на предходната година, бяха връчени единствено 2 златни, 4 сребърни и 7 бронзови награди, които носят извънредно значимо самопризнание за притежателите си.

Отличената акция със златно Effie е за едно от последните финансови решения на банката − кредитна стратегия „ Повече през днешния ден “, с която клиентите могат да усилят разполагаемия си приход с до 50%, а в избрани случаи даже и повече. Бронзовото отличие е за новаторската кредитна карта Mastercard Cash, която дава опция на потребителите да теглят пари в брой без рента.

Наградите Effie са общопризнатият стандарт за премерване на триумфа измежду рекламните организации и рекламодателите по света. Връчват се в 49 страни на 6 континента. Като световен знак на сполучливата маркетингова връзка, те концентрират вниманието върху най-ефективните хрумвания и предизвикват екипните връзки сред клиент и организация по отношение на методите за основаване на работеща реклама. В България състезанието се провежда от Българската асоциация на информационните организации и се организира от 2007 година Той покрива всички информационни канали на българския пазар, с цел да отличи тези акции и маркетинговите практики, които са потвърдили оптималната успеваемост по измерими критерии.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР