Пощенска банка отново въвежда иновативна услуга, с която осигурява удобство

...
Пощенска банка отново въвежда иновативна услуга, с която осигурява удобство
Коментари Харесай

Пощенска банка издава дистанционно кредитни и дебитни карти

Пощенска банка още веднъж вкарва новаторска услуга, с която обезпечава улеснение и стратегическо преимущество на своите клиенти, като им подсигурява бърз и изцяло отдалечен развой по издаване и приемане на кредитна или дебитна карта. От началото на юни актуалните клиенти на финансовата институция могат да заявят онлайн своята дебитна или кредитна карта и да я получат на мечтан от тях адрес. По този метод Пощенска банка подсигурява най-оптималното и гъвкаво решение в картовия сегмент и затвърждава лидерските си позиции на пазара.

 

„ Динамичният и забързан метод на живот изисква от нас да предоставяме на клиентите си услуги, с които да ги улесняваме оптимално, да пестим тяхното време, като им дадем опция да го влагат във значимите за тях неща. Ето за какво модернизирахме целия развой от кандидатстването до приемането на кредитна или дебитна карта и успяхме да го опростим, като в същото време подсигуряваме сигурността на клиентите си “, разясняват от Пощенска банка.

 

От финансовата институция коментират, че с цел да получат нова дебитна или кредитна карта, без да посещават офис на банката, клиентите би трябвало да следват няколко оптимално опростени стъпки. Заявлението на нова пластика става напълно онлайн, като след приемането му чиновник на банката се свързва с клиента по телефон и прецизира с него желания метод за приемане на картата – в клон на банката или на определен от него адрес по пощальон. При приемане на дебитната карта на съответен адрес единственото изискване е клиентът да подпише документите пред куриера. Клиент, който е получил утвърждение на заявката си за кредитна карта и желае да я получи на адрес, следва да подпише документите отдалечено, чрез Квалифициран електронен автограф (КЕП), който се издава изцяло гратис посредством мобилното приложение на Евротръст Технолоджис. За да се подсигурява сигурността на клиентите, картата ще бъде задействана след приемането на правилно написаните документи.

 

Считано от 01.06.2020 година, всички съществуващи клиенти на финансовата институция могат да заявят нова дебитна или кредитна карта напълно онлайн през формалния уебсайт на банката www.postbank.bg или да преиздадат съществуващата си карта с едно позвъняване на телефон с къс номер *7224.

 

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР