Посетители осветяват павилионите със своите смартфониВ продължение на два часа

...
Посетители осветяват павилионите със своите смартфониВ продължение на два часа
Коментари Харесай

Стотици изложители останаха без ток на CES 2018

Посетители осветяват павилионите със своите смарт телефони

В продължение на два часа CES 2018 се организираше на мрачно

В разгара на ревюто за потребителска електроника CES 2018 в Лас Вегас щандовете на стотици компании останаха без електричество в продължение на два часа в сряда, 10 януари, оповестяват голям брой източници, включително CNET и BBC.

Повреда в един от трансформаторите предизвикала прекъсване на тока в комплекса от здания в Лас Вегас, в които се организира ревюто, тъкмо в натоварените обедни часове – от 11 до 13 ч. локално време. По време на случая службата за сигурност евакуирала огромна част от посетителите на CES.

Предварителното следствие сподели, че причина за инцидентното прекъсване на тока е разрушение на повърхността, т.е. загуба на изолационните свойства на диелектриците в един от трансформаторите. Проблемът е породен от кондензация, формирана вследствие на мощни превалявания, оповестяват от Асоциацията за потребителски технологии (CTA), която провежда CES.

Без светлина са останали павилионите на стотици изложители, включително колоси като Samsung, LG и Sony. Пострадали са също експозициите на голям брой стартъпи, платили хиляди долари, с цел да вземат участие на CES.

По време на повредата, павилионите са били осветявани с екраните и вградените фенерчета на разнообразни устройства, работещи без значение от централното електрозахранване, включително смарт телефони на посетителите и техника от щандовете.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР