Португалският треньор на Шахтьор Донецк Пауло Фонсека смята, че неговият

...
Португалският треньор на Шахтьор Донецк Пауло Фонсека смята, че неговият
Коментари Харесай

Фонсека: Една грешка костваше всичко на Шахтьор

Португалският треньор на Шахтьор Донецк Пауло Фонсека счита, че неговият тим е играл по-добре от Рома, само че успеха бе за италианците с 1:0.

"Само огромните тимове са способни на това, което направихме ние. Разочарован съм от резултата, само че няма по какъв начин да не бъда благополучен от характера, който демонстрирахме ", разяснява Фонсека.

"Направихме една чудесна акция в Шампионската лига, спечелихме всичките си четири домашен мача. Побеждавахме велики противници и нашите почитатели имат мотиви да се гордеят. Ние бяхме доста по-добри от Рома, само че една неточност ни костваше всичко ", съобщи още Пауло Фонсека.

"Няма какво да разясняваме в този момент кое е заслужено и кое не е. Ние просто трябваше да приключим всичко още в първия мач- да спечелим с по-голям резултат и нещата щяха да си бъдат на място. Самият факт, че играхме 11 минути с 10 души и най-после владеенето на топката беше 60 % за нас, би трябвало да ви приказва кой тим е бил по-добър. И през днешния ден играхме по този начин, както и у дома- доминирахме и натискахме по този начин, както го вършим вкъщи. Да, можехме да бъдем още по-остри в офанзива, само че Рома се защитаваше доста надълбоко и нямаше такива пространства, на каквито биха били щастливи нашите нападатели ", приключи Фонсека. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР