Португалската звезда Ренато Санчес призна, че през лятото едва не

...
Португалската звезда Ренато Санчес призна, че през лятото едва не
Коментари Харесай

Ренато Санчес: Барса се отказа от мен в последния момент. Обмислям оферти от Милан и Арсенал

Португалската звезда Ренато Санчес призна, че през лятото едвам не е дебаркирал в Барселона, с цел да подпише контракт с клуба, само че от испанска страна са се отказали от договорката в последния миг.

„ Много клубове се интересуваха от мен през лятото, когато получих травма. Тогава разбрах, че ще остана в Лил. Всичко беше контрактувано с Барселона, само че мисля, че те се отхвърлиха поради травмата “, разяснява полузащитникът пред L'Equipe.

24-годишният халф призна още, че при започване на кариерата си, когато е дошъл в Байерн Мюнхен, по никакъв начин не е бил квалифициран, с цел да играе за толкоз огромен тим. Но в този момент е натрупал нужния опит и към този момент би желал да се пробват още веднъж в най-високото равнище.

„ Може би Милан и Арсенал са заинтересувани, само че не съм сигурен. Милан е огромен исторически клуб. Те са класа, одобрявам ги “, сподели още Санчес пред френското издание.

Ренато Санчес има още година и половина от контракта си с „ песовете “, само че едва ли ще го извърши до дъно с оглед все по-честото обикаляне на името му в противоречивите вести от Англия и Италия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР