Португалия стигна до трудна победа над Мароко с 1:0 в

...
Португалия стигна до трудна победа над Мароко с 1:0 в
Коментари Харесай

Роналдо донесе победата на Португалия над Мароко и счупи 62-годишен рекорд

 Бум в търсенето на жрици около Мондиал 2018  Кристиано Роналдо - Испания 3:3
Португалия стигна до сложна победа над Мароко с 1:0 в дуел от Група В на международното състезание, игран на стадион " Лужники ". Кристиано Роналдо още веднъж се оказа воин за " мореплавателите " и откри с лава в 4-ата минута след осъществяване на корнер. 

С това попадение, суперзвездата усъвършенства 62-годишния връх на Ференц Пушкаш, ставайки европеецът с най-вече голове за народен тим.

Мароканците очевидно бяха по-активни по-голямата част от дуела, само че още веднъж напуснаха терена с наведени глави и би трябвало да се примирят с втора поредна загуба, която постави завършек на възможностите на африканския отбор да продължи в идната фаза.

Двубоят стартира с гола на Роналдо. " Мореплавателите " завоюваха корнер отдясно и голмайсторът се разписа като засече топката в дребното поле.

Попадението предопредели играта през целия мач. Мароканците бяха доста дейни и търсеха офанзиви по крилата. За тяхно страдание централните бранители и вратаря Руи Патрисио бяха безпогрешни.

Така Португалия излезе отпред в групата с актив от 4 точки. Сега топката е в Испания, която наложително би трябвало да стигне до успеха, в случай че желае да продължи към 1/8-финалите на Мондиала.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР