Португалецът Пауло Бенто обяви, че напуска поста си на национален

...
Португалецът Пауло Бенто обяви, че напуска поста си на национален
Коментари Харесай

И треньорът на Южна Корея хвърли оставка след Катар

Португалецът Пауло Бенто разгласи, че напуща поста си на народен селекционер на Южна Корея след загубата от Бразилия с 1:4 на осминафиналите на Световното състезание в Катар. Решението му не е обвързвано с провалянето, а е било взето още през месец септември, посочи той. 

" Трябва да мислим за бъдещето, то ще бъде без мен, аз би трябвало да си умря. Обявих го пред играчите и на президента на федерацията. Това е решение, което взех през септември. Благодаря на играчите, те дадоха най-хубавото от себе си. Имах достойнството да бъда техен треньор ", съобщи към този момент някогашният народен селекционер на Южна Корея.

Португалецът оцени загубата като " обективна, би трябвало да поздравим Бразилия, те бяха по-добри от нас. Това е естествена победа за огромен тим, който е претендент за купата “.

Пауло Бенто добави, че е " доста благополучен от работата на момчетата ". " Мисля, че можем да бъдем горди след 4 години работа - за трети път в историята на корейския футбол излизаме от групите ", приключи експертът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР