ПОРТЛАНД, Орегон (AP) — Благодарение на четирима мъжки отбора от

...
ПОРТЛАНД, Орегон (AP) — Благодарение на четирима мъжки отбора от
Коментари Харесай

Членовете на „Pac-2“ Oregon St, Washington St печелят, но може да дойдат повече от женския турнир

ПОРТЛАНД, Орегон (AP) — Благодарение на четирима мъжки тима от конференцията Pac-12, които влизат в NCAA Турнир — и всички печелят най-малко една игра — Щат Вашингтон и Щат Орегон прибавиха още една част от измененията в хазната си през последните няколко седмици.

Само в случай че същите изплащания бяха налични от страната на дамите в шампионата шампионат. Тогава останалите две учебни заведения, носещи знамето на напредъка на Pac-12, в действителност ще печелят пари.

Единици е това, което NCAA назовава разпределението на приходите си от фонд, който награждава тимовете за показване в шампионати. Турнирът на NCAA генерира повече от $700 милиона доходи за асоциацията и нейните учебни заведения, по-голямата част от договорката за медийни права със CBS и Turner.

Изплащанията за единици, които конференциите и учебните заведения получават от страна на мъжете, може да дойдат в шампионата за дами в близко бъдеще, може би още през идната година, откакто NCAA и ESPN се съгласиха на нови осем -годишен контракт, който ще влива към...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР