Portal, дългоочакван гейминг токен и между верижна платформа, наскоро пусна

...
Portal, дългоочакван гейминг токен и между верижна платформа, наскоро пусна
Коментари Харесай

Геймниг криптовалутата Portal надхвърли $425 милиона пазарна капитализация

Portal, дълго чакан гейминг токен и сред верижна платформа, неотдавна пусна своя токен PORTAL в блокчейна на Етериум (ETH).

При първична цена от $2.54 за токена, с почти 167 милиона токена в обращение, пазарната капитализация скочи до към $425 милиона при стартирането.

Малко след листването на Binance обаче токена се сблъска със забележителен спад, потъвайки до $3.36 единствено в границите на 10 часа. Към момента на писане на публикацията нещата наподобяват още по-зле за монетата, защото се търгува за $2.13 отразявайки над 51% загуба.

Пускането на пазара освен даде опция за търговия, само че и улесни участниците в заявяването на техния дял от първичното airdrop, макар че някои срещнаха проблеми заради районни ограничавания. Клиентите на Binance, които заложиха токени, бяха възнаградени с дял от 50 милиона токена, като общата стойност на стейкнатите токени надвиши $9 милиарда в пика си, поставяйки нов връх за Launchpool самодейността на Binance.

Между верижната платформа на Portal има за цел да се трансформира в централен хъб за криптовалути и NFT игри в разнообразни блокчейни, в това число Етериум , Solana и Polygon . Подкрепена от лица от SuperDuper и ветерани от игралната промишленост, Portal има амбициозни проекти да вкара преимущества при стейкинга на токени, спомагателни airdrop акции на “ ” и покупки на възли в поддръжка на мрежата.

С опитни играчи, които поддържат визията му, Portal се стреми да се утвърди като важен състезател в нововъзникващия пейзаж на основаните на блокчейн платформи за игри, обещавайки вълнуващо развиване отсега нататък.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР