Пороен дъжд и градушка връхлетяха в Стара Загора около 14:00

...
Пороен дъжд и градушка връхлетяха в Стара Загора около 14:00
Коментари Харесай

Пороен дъжд и градушка връхлетяха Стара Загора

Пороен дъжд и градушка връхлетяха в Стара Загора към 14:00 часа.



„ Получени са два сигнала в Регионална дирекция „ Пожарна и спешна сигурност и отбрана на популацията “.



Те се отнасят за наводнени изби в жилищни здания в най-ниската точка на града, в региона на бул. “Славянски “. И двата случая са отработени и завършени “ , сподели зМихаил Михов, представител на пожарната в града.



В четвъртък повече  валежи и гръмотевици  се чакат в Централна и Източна България, температурите ще бъдат между 25 и 30 градуса, за София 25, сочи прогнозата за времето.



Тази година през септември се чака междинните месечни температури да бъдат към нормата, която за по-голямата част от страната е сред 17 и 20 градуса, а за планините - сред 3 и 10 градуса.



Месечната сума на преваляванията ще бъде към и над нормата, която за равнините е сред 40 и 60 литра на квадратен метър , а за планинските и припланинските региони - от 60 до 80 литра на квадратен метър.
 

В началото на септември температурите ще се понижат и ще има краткотрайни валежи с гръмотевици. През първите дни от месеца през страната ще премине атмосферно разстройване и температурите релативно ще се намалят. 





На доста места, основно в следобедните часове, ще има краткотрайни валежи с гръмотевици. През втората половина от първото десетдневие времето ще е най-вече слънчево и температурите ще се покачат, такава е прогнозата за септември.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР