Порочният 13-годишен модел на ГЕРБ и на Борисов зарази ПП

...
Порочният 13-годишен модел на ГЕРБ и на Борисов зарази ПП
Коментари Харесай

Нинова: В ПП се избиха кой да вземе повече пари - лично и чрез фирми

Порочният 13-годишен модел на ГЕРБ и на Борисов болести Политическа партия и през днешния ден се избиха кой да вземе повече пари - персонално и посредством компании. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. И добави, че " Политическа партия са влезнали във властта с помощта на президента Радев ".

" Ако някой е имал подозрения какво държи сгобката до през днешния ден, то към този момент би трябвало да прогледне. Това е разпределянето на порциите на властта и кражбата на публични пари. ПВУ, за който проглушиха ушите на целия свят, за тях не е средство за рационализация на България, а е средство за персонално замогване и облагодетелстване на компании ", сподели тя.

И продължи: " Виждате абсурда сред ръководещите две партии за това, че Политическа партия са написали в ПВУ собствен кръг от компании, които да получат огромния къс от парите. Естествено другият сътрудник се възпротивява на това. Но да кажем, че не е вманиачен този, който яде баницата, а този, който му я дава ".

Според нея от ГЕРБ са създали реплика на рецензия към ПП-ДБ, а в залата всичко се взема решение от ГЕРБ.

Нинова изрично съобщи, че трите целта, които " сглобката " си е сложила, са цялостен неуспех. " Шенген - никакъв прогрес. Еврозоната е отсрочена за 2025 година. ПВУ сме изгубили към този момент пари, тъй като те се бият кой да вземе повече от останалите пари ", заяви водачът на Българска социалистическа партия.

 

Източник dariknews.bg

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР