Поредно разкритие на Narod.bg – чудовищните далавери с храната на

...
Поредно разкритие на Narod.bg – чудовищните далавери с храната на
Коментари Харесай

ГЕРБ далавери и в „Пирогов” – шефът Асен Балтов е кум на Лъчо Мозъка! Даден ли е 300 бона рушвет, за да хранят пациентите с кучешки салам?

Поредно разобличаване на Narod.bg – чудовищните далавери с храната на пациентите в „ Пирогов ” са обезпечени от ГЕРБ и подплатени с грамаден рушвет от 300 000 лв.! Шефът на незабавния институт проф. Асен Балтов се оказа кум на персоналния лекар на Баце – Лъчезар Иванов – Лъчо Мозъка, разкри единствено пред Narod.bg източник от другояче елитното здравно заведение.
 Лъчо Мозъка и Баце са остарели ортаци


Преди дни първи разкрихме, че пациенти в Covid-19 отделението се хранят с „ кучешки колбас ” и филия изсъхнал самун.

Непростимата насмешка с живота на пациентите е дело на компания „ Мастър-Пик ” ЕАД, която прибира колосалните 70 000 лв. от УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов ”, с цел да храни болните с огризки, които не стават и за кучето.
 Ето това ядат майките с бебета в „ Пирогов “


Интересното е, че предходна компания, с която незабавният институт имаше контракт за кетъринг, взимала съвсем двойно по-малко.
Междувременно сигнали за отвратителната „ храна ” в незабавния институт безусловно валят. Млада майка разгласява в обществените мрежи какво й е било поднесено за закуска – нещо като чай с нещо като пирожка.  Кучешки колбас и изсъхнал самун заслужават болните с ковид, къде отиват 70 000 лв. на месец?


Време е прокуратурата да се заеме с кражбите в „ Пирогов ”, прикани читателят на Narod.bg , който от години е на работа в лечебното заведение.

Според вътрешни източници връзката на шефа Асен Балтов с близкия другар на Бойко Борисов – Лъчо Мозъка, е повода професорът да се усеща недостижим и далаверите с храната на пациентите да са надалеч от очите на прокуратурата.

„ Говори се, че някой от върха на „ Пирогов ” е лапнал подкуп от 300 бона, с цел да крепи тази компания за кетъринг, вместо да я изрита с 200 ”, призна читателят на Narod.bg.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР