Поредно остро изказване на унгарския премиер Виктор ОрбанСлед като през

...
Поредно остро изказване на унгарския премиер Виктор ОрбанСлед като през
Коментари Харесай

Поредно остро изказване на Виктор Орбан срещу имигрантите

Поредно остро изявление на унгарския министър председател Виктор Орбан

След като през уикенда негови мнения по тематиката за миграцията доведоха до оставки на негови близки сътрудници, през вчерашния ден по време на посещаване в Австрия, Орбан избра да се придържа към същата изразителност. По време на среща с австрийския канцлер Нехамер, унгарският министър председател съобщи, че не е расист, само че не желае унгарците да се трансфорат в изтъквам "хора от смесена раса ", съобщи

Пред публицисти Нехамер съобщи, че двамата са разискали изявленията на Орбан и че би трябвало да бъде ясно, че Виена остро осъжда всевъзможни форми на расизъм и антисемитизъм. В австрийската столица Виктор Орбан беше освиркан от протестиращи.

"Аз съм единственият европейски политик, който намерено има антиимигрантска политика. Аз не служа си с подмятания. Имам доста ясна позиция. И дефинирам себе си като политик с антиимигрантски възгледи. Не желая Унгария да се трансформира в страна на имигранти и не би ми харесало към страната ни да има повишен поток от такива. Това не е въпрос на раса, а на просвета. Просто желаеме страната ни да бъде такава, каквато е в този момент ", сподели Орбан.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР