Поредно недоволство срещу незаконните постройки в столичния квартал Захарна фабрика.

...
Поредно недоволство срещу незаконните постройки в столичния квартал Захарна фабрика.
Коментари Харесай

Поредно недоволство срещу незаконните постройки в „Захарна фабрика

Поредно неодобрение против противозаконните постройки в столичния квартал „ Захарна фабрика ”. Хората, които живеят в региона, не престават да се оплакват от обири, купчини боклуци и миризми от палене на гуми за отопление. Неотдавна стана ясно, че е издадена заповед за срутване на въпросните постройки.
„ Главните проблеми са денонощната музика, супер замърсен въздух, тъй като се горят гуми и кабели, мирише непоносимо. Има ужасно сметище към гетото. Плъхове разнасят болести. Реката също е в трагично положение ”, изясни Христина Янкулова.
В квартала има печатница, където е назначена денонощна защита поради нападения. „ Неведнъж са крали ток оттова. Има сметка от 20 000 лв. ”, уточни още тя.
Заради незаконността на постройките, те нямат административен адрес и не могат да се причислят към мрежата за ток и вода по законен метод. „ Гетото се намира над централния тръбопровод, вързали са се непосредствено за него и с цел да не замръзват чешмите през зимата, непрекъснато текат ”, посочи Янкулова.
Жителите на квартала имат подозрения, че в него идват и педофили. „ Подозираме две коли. Опитахме се да подадем сигнал в полицията. Двама възрастни господа взимат деца. Предполагаме, че става със единодушието на родителите. Част от жителите на къщичките споделят, че това са педофили ”, изясни жена.
ИЗТОЧНИК: Народоосвободителна въстаническа армия ТВ
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР