Поредният трафикант на нелегални мигранти е задържан от пазарджишки полицаи.

...
Поредният трафикант на нелегални мигранти е задържан от пазарджишки полицаи.
Коментари Харесай

Хванаха дрогиран трафикант на мигранти на Тракия

Поредният трафикант на незаконни мигранти е арестуван от пазарджишки служители на реда. Униформените открили, че той е зад кормилото под въздействието на опиати. Вчера сутринта в ОДМВР-Пазарджик бил получен сигнал за подозрителен микробус движещ се по Автомагистрала „ Тракия “ в платното по посока за София.

За локализирането и прекъсването му неотложно били подхванати дейности от чиновници на бранш „ Пътна полиция “, които обслужват аутобана. В региона на 75-ти километър екипите засекли микробус „ Пежо “ и го спрели.

Оказало се, че 24-годишният водач от гр. Белослав транспортира в товарния отсек непознати жители без документи за идентичност. Те били предадени за работа на чиновници от група „ Миграция “ при ОДМВР-Пазарджик, които открили, че са афганистанци.

Водачът на буса е тестван с дрегер, като тестът му за приложимост на опиати се оказала позитивна. Той е арестуван за период от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик, а чужденците са превозени до профилирани домове на Дирекция „ Миграция “ и Държавната организация за бежанците.

По случая е формирано досъдебно произвеждане под надзора на Районната прокуратура в Пазарджик.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР