Поредният случай на грубо отношение от страна на шофьор и

...
Поредният случай на грубо отношение от страна на шофьор и
Коментари Харесай

Поредната безумна наглост в градския транспорт вбеси пловдивчанин

Поредният случай на жестоко отношение от страна на водач и кондуктор в градския превоз в Пловдив, оповестява trafficnews.bg, базирайки се на пловдивчанин, станал несъзнателен очевидец на наглото отношение.

Действието се развива в рейс от градския превоз, движещ се по линията 10, в посока квартал "Христо Смирненски ". По думите на мъжа, наоколо до предната врата на рейса е застанало младо момче, което е разговаряло по телефона.

“Вероятно пречеше на “мохабета” на кондукторката и водача, тъй като дамата му сподели: “Знаеш ли какъв брой ме интересува майка ти?”. Момчето очевидно се почувства отговорно и затвори телефона ", споделя очевидецът на случилото се.

Той добавя, че забележката към момчето била уместна единствено в случай че отношението към всички пасажери е еднообразно. “Момчетата в задната част на рейса говореха от самото начало и подвигаха целия рейс във въздуха, а госпожата не им обърна внимание ", продължи с описа си.

“Стигаме до стадиона и рейсът би трябвало да завие към мол Пловдив, само че водачът реши, че би трябвало да продължи напред, тъй като, както стана ясно по-късно, се пробва да “избегне трафика”. По време на пътешествието ни по непознати пътища кондукторката изплю още един коментар, гласящ: ”Какъв мол? Те отиват в зоологическата.” или нещо от този жанр “, споделя възмутения мъж.

Когато той се отравя към вратата на рейса, с цел да слезе на спирката, вижда, че водачът е запалил цигара. С неразбиране се чуди дали в случай че той възпламени цигара идващия път в рейса, някой ще й направи забележка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР