Поредният негативен резултат за Челси очаквано увеличава напрежението върху мениджъра

...
Поредният негативен резултат за Челси очаквано увеличава напрежението върху мениджъра
Коментари Харесай

Греъм Потър: Не съм постигнал нищо в Челси, за да чакам кой знае каква подкрепа

Поредният отрицателен резултат за Челси предстоящо усилва напрежението върху мениджъра Греъм Потър. Този път отборът отстъпи с 0:2 на Тотнъм в столично дерби от кръга в Премиър лийг, с което записа трета поредна загуба и общо шести пореден мач без победа. През този интервал тимът е осъществил единствено един гол.

“Няма по какъв начин да спра въпросите за това дали се усещам напрегнат - съобщи Потър. - Докато резултатите са такива, човек би трябвало да ги приема. Не съм постигнал задоволително в този клуб, че да се веселя на кой знае каква поддръжка и съм наясно с това. Моята работа не е да се тормозя за това. В момента футболистите ни страдат, а отговорността за това е моя ”.

“Дали ще влезем в топ 4? Мисля единствено за идващия мач против Лийдс. Необходимо е да върнем настроението, да играем добре и да спечелим. Не може да гледаме по-напред във времето ”.

“Вкарали сме единствено един гол в последните шест срещи и е мъчно да се отговори за какво. Имахме шансове, само че не успяхме да осъществяваме. Така беше и през днешния ден. Беше значимо кой ще забие първото попадение, след което стана мъчно. Разочаровани сме, тъй като през първото полувреме бяхме доста положителни - най-малко в началните 20-25 минути. Стартирахме обаче второто по допустимо най-лошия метод. ”

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР