Поредният женски дуел във Фермата“ приключи с резултат, който малцина

...
Поредният женски дуел във Фермата“ приключи с резултат, който малцина
Коментари Харесай

Пълен обрат на дуела във Фермата, ето кой напусна шоуто

Поредният женски двубой във „ Фермата “ завърши с резултат, който малко на брой чакаха. Определяната като най-слабият участник във формата – бесарабката Лилия, съумя да надвие надъханата до краен лимит и здрава физически софиянка Христина, и за наслада на множеството си съфермери да я изпрати по живо по крепко вкъщи.

Изборът на Христина да се изправи в борба против закръглената певица тя изясни с претекстовете, че по този начин прави завръщането си във „ Фермата “ една концепция по-сигурно. По-голямата част от участници също предвещаваха безапелационна победа за младата купонджийка, колкото и да не им се искаше. Да, но не.

Макар че Лилия не беше подредила борбите по най-правилния и улесняващ я метод, тя въпреки всичко съумя да се домогне до крайната победа. Бесарабката се появи облечена с тениската, която Данчо Йовчев й подари при тръгването си от „ Фермата “ и тя сигурно също й оказа помощ да се нахъса и да излезе на арената подготвена за победа. Подкрепяна от болшинството фермери, певицата не се даде елементарно на съперничката си и даже съумя да я бие в четвъртата борба, на която двете трябваше да държат лост с прикрепени чували с пясък.

Победата на дуела Лилия си обезпечи с помощта на невероятните знания, които сподели по българска история в борбата с алманаха. Там тя даде повече правилни отговори и зарадва всички със завръщането си във „ Фермата “.

източник: Blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР