Поредният атентат доказва, че политиката на ЕС е самоубийствена за

...
Поредният атентат доказва, че политиката на ЕС е самоубийствена за
Коментари Харесай

Интеграцията - невъзможна, необходима е ампутация

Поредният атентат потвърждава, че политиката на Европейски Съюз е самоубийствена за полезностите и хората на Стария континент. Това декларира в своя позиция заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване и български евродепутат Ангел Джамбазки.
Ето цялостния текст на коментара му:
Шериф Шекат вместо да е в пандиза във вторник пристигна на коледния базар на площад „ Клебер “ с автомат и разстреля инцидентни минувачи и туристи. Трима починаха, дванадесет са ранени, шестима са в сериозно положение. Помните ли последните „ ограничения “, които взеха редица европейски страни, за битка с радикалния ислям? Преименуваха Коледните базари, на „ зимни “, с цел да не нервират „ гостите “. Сериозно. Представяте ли си? Някой ти се натриса в дома, употребява твоята обществена система и придобивки, за които няма никакъв принос, и за признателност желае от теб да промениш ти своята вяра, привички и обичаи. Чутовна безочливост.
Помните ли координираната либерално-соросоидно-левичарската опозиция против включването на християнските корени на европейската цивилизация в предговора на Договорите за Европейски съюз? Резултатът е налице.
Религия на мира, а? Припомнете ми по кое време за последно християни нападнаха мюсюлмани по време на техните светли празници? Нещо не си припомням. Днешна Франция на криворазбраната самоубийствена приемливост е болна. Тежко болна. Днешна Европа на криворазбраната самоубийствена приемливост е болна. Гетата във Франция, Белгия, Германия се ислямизират стихийно. Затворите са се трансформирали в университети по салафизъм и уахабизъм.
Фалшивата интеграция е провалена. Третото потомство мароканец, алжирец, турчин в Европа приказват езика на страната, която ги е приютила, по-лошо от дядовците си. Мразят страната, която ги е приютила. Избиват жителите на страната, която ги е приютила. Тази интеграцията е невъзможна, в никакъв случай няма да се случи.
Тази Европа, днешната Европа, днешната Европа на брюкселските неможачи е немощна. Политически импотентна. Безволева. Гузна. Виновна. Гледах през днешния ден побелелите лица на част от сътрудниците в Екологичен потенциал и видях няколко неща. Видях боязън. Видях гузни хора. Видях отговорни хора. Пелтечещи гузно подправени съболезнования. Изнервени, неуверени хора. Провалили се хора.
С още от същото няма да стане. С подправените патоси, подправените съболезнования, подправените „ демократични “ кухи мантри на истерични лелки „ инфлуенсърки “ няма да стане. С Макрон, с Юнкер, с Меркел, с сходните им също няма да стане.
Ще стане единствено с коренно нова политика. По подправената интеграция. Ще стане, когато джамиите, месчитите и останалите гнезда на ислямистката отрова бъдат затворени и сринати със земята.
Ще стане, когато къщата на всеки един нападател бъде сривана със земята, а фамилията му бъде неотложно екстрадирано от съответната страна дружно с всички баби, лели, стринки и шуренайки, които са се домъкнали с него. Ако са имигранти. Ако са жители на съответната страна, откакто бъде срината къщата им, би трябвало да бъдат лишени до живот от каквито и да е било обществени помощи и придобивки.
Ще стане, когато брадатите проповедници, фенове на козички, бъдат наритани назад в Саудитска Арабия, Афганистан, Катар или откъдето са се домъкнали. Ще стане, когато бъде оповестена политика на нулева имиграция и тя бъде спазвана прецизно. Ще стане, когато всеки един пришелец разбере, че е на посетители и е задължен да съблюдава и почита всички обичаи, закони, правила на страната, която го е приела.
Искаш ислям, шериат и бурки? Няма проблем - марш в Саудитска Арабия, там има ислям, шериат и бурки в обилие. Само по този начин ще стане! До тогава избиването на християни в навечерието на светли християнски празници, осъществявано от салафити ислямисти, ще продължава да се случва. В сърцето на Европа. На тази болна, самоубиваща се Европа. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР