Поредните парламентарни избори в България, които ще се проведат на

...
Поредните парламентарни избори в България, които ще се проведат на
Коментари Харесай

Изборите бавят плановете за Българска армия

Поредните парламентарни избори в България, които ще се проведат на 2 април, са саботирали проектите на ЦСКА - София до края на месец март да бъде показан идейният план за реконструкцията на стадион " Българска войска ". Неговото правене е на финалната права, само че първо би трябвало да бъде входиран за утвърждение в Министерството на спорта, което е съучастник в сдружението " Българска войска парцели ", и чак по-късно да бъде показан на обществеността. Въпросното входиране обаче не е допустимо да се случи нито през тази седмица, нито през идната, защото на напред във времето в държавните ведомства сега са идните избори.

Така идната цел на ЦСКА - София е планът за стадиона да бъде показан на почитателите през втората половина на април в навечерието на 75-годишния празник на клуба. Това загатна в сряда фондация " За София ", която разгласи, че се е срещнала с проблема към дома " алените ".
 Лечева с огромна вест за стадион Лечева с огромна вест за стадион " Българска войска "
" В момента текат процедури по правенето на главния план за обновяването на стадиона. Капацитетът на новото оборудване ще е 18 000 души. По предварителни сметки ще са нужни 60 млн. лева Първата копка се чака при започване на лятото. Цялостният ребонт обаче ще отнеме към 2 години. Има обещания, че паркът няма да бъде обиден, а даже ще бъде облагороден. До месец клубът, чиято благосъстоятелност е стадионът, ще показа готовата нова визия на медии и почитатели ", обясниха от фондацията, която се грижи за публичните проблеми на територията на Столична община.
 Адвокатът на Адвокатът на " алените ": Дано няма измама със обстановката с " Армията "
През новия сезон ЦСКА - София ще се реалокира да играе на стадион " Васил Левски ". Там ще бъде и цялата администрация на клуба.

" Тема спорт "

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР