Поредните незаконни постройки в район Изгрев в София ще бъдат

...
Поредните незаконни постройки в район Изгрев в София ще бъдат
Коментари Харесай

Още незаконни постройки разрушават в район Изгрев

Поредните противозаконни постройки в регион " Изгрев " в София ще бъдат разрушени. Този път става дума за автосервиз и прилежащите към него здания, намиращи се на ул. " Апостол Карамитев " в жк " Дианабад ". Те се употребяват десетилетия непозволено без контракт и каквито и да било разрешителни от СБА.

Съюзът на автомобилистите преотдава памещенията на трети лица против солидни наеми, като в същото време не заплаща и стотинка на общината, върху чиято земя се намират постройките, съобщи кметът на региона Делян Георгиев. Имотите ще бъдат конфискувани наложително от чиновниците на районната администрация на " Изгрев ", след което постройките върху тях ще бъдат разрушени и отстранени.

Кметът е безапелационен, че ощетяването на хората и общината би трябвало да спре. Той изрази изненада, че общината демонстрира такава занемареност през годините.

От началото на мандата в регион " Изгрев " са конфискувани и освободени за прилагане от жителите над 20 общински парцела, а над 30 противозаконни постройки бяха отстранени от районната администрация.

Последвайте или харесайте вестник " ДУМА " във ФЕЙСБУК --> <--

Споделяйте нашите изявления.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР