Поредни отличия за журналисти на bTV Новините. Габриела Андреева спечели

...
Поредни отличия за журналисти на bTV Новините. Габриела Андреева спечели
Коментари Харесай

Отличия за bTV Новините: Габриела Андреева е с награда „Даниела Сеизова“, а Стоян Георгиев – с „Валя Крушкина“


Поредни оценки за публицисти на bTV Новините. Габриела Андреева завоюва премията „ Даниела Сеизова – в името на живота “ за най-хубав ефирен репортаж, а Стоян Георгиев – огромната премия „ Валя Крушкина – публицистика за хората “.

Журналистът на bTV Габриела Андреева завоюва премията „ Даниела Сеизова – в името на живота “ за най-хубав ефирен репортаж. Преди месец репортерът на bTV Новините ни описа за дефицита на животоспасяващо лекарство за диабетици, защото се употребява от хора не по предопределение, а за намаляване.

„ Много се веселя, че завоювах тази премия. Живеем във времена, в които хората са извънредно обезверени към институциите и тук се появява ролята на медиите, като четвърта власт. Те непрестанно ни търсят със вик да им помогнем и аз се веселя, че ние съумяваме да се отзовем, да помогнем и казусът на този репортаж към този момент здравното министерство е основало профилиран съвет, който да следи за изчезналите медикаменти “, сподели Габриела Андреева.

Наградите са в памет на журналиста от bTV Даниела Сеизова, която с хъс отразяваше в репортажите си проблемите на пациентите. Те се връчват всяка година от Българския пациентски конгрес за извънреден принос в областта на опазването на здравето.

Журналистът Стоян Георгиев е притежател на огромната премия „ Валя Крушкина – публицистика за хората “. Той беше отличен за кино лентата си за bTV Репортерите „ Свидетелства от Буча “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР