Поредни обвинения за милиарди отправи премиерът Кирил Петков към ИТН

...
Поредни обвинения за милиарди отправи премиерът Кирил Петков към ИТН
Коментари Харесай

Петков хвърли обвинения за милиарди към Слави, пазари 8 от депутатите му

Поредни обвинявания за милиарди насочи министър председателят Кирил Петков към Има Такъв Народ и Слави Трифонов без да даде нито едно доказателство за думите си. Но в това време призна, че беседва за поддръжка с 8 от депутатите на Има Такъв Народ.

Миналата седмица блокирахме следващата поръчка за 1,5 млн. за пътища. Сложихме условие Бойко Рашков да проверява корупцията по нов закон и те – Има Такъв Народ, взеха решение да пернат ръчната спирачка, съобщи Петков в изявление за Нова тв. Попитан дали 1,5 милиарда лева са повода Слави Трифонов да спре договарянията за кабинет, Петков съобщи: „ В композиция - милиард и половина плюс Бойко Рашков да бъде един самостоятелен орган за следствие на корупцията.”.

Премиерът в оставка продължи с обвиняванията си, че Има Такъв Народ са излезли от държавното управление, когато то спря 3,9 милиарда за пътища, макар че районният министър потвърди с документи, че уговорките за разплащане на тези средства са на „ Продължаваме промяната” и финансовия министър Асен Василев.

Петков се нахвърли и персонално върху Гроздан Караджов, заявявайки че до момента в който министърът в оставка бил отпуск, безпроблемно се давали пари на общините. Когато Караджов се върнал, почнал да ги бави. Гроздан Караджов като го няма работата върви, ужасно облекчение е, сподели Петков.

Няма алтернатива, при която Слави Трифонов да е наш сътрудник още веднъж, отсече Петков.

Очаквайте детайлности
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР