Поредната среща на Клиентски съвет към EVN България се проведе

...
Поредната среща на Клиентски съвет към EVN България се проведе
Коментари Харесай

Клиентският съвет към EVN България посети тренировъчния полигон на компанията


Поредната среща на Клиентски съвет към EVN България се организира на 11 май в Стара Загора, оповестиха от сдружението. За сегашния състав на Клиентски съвет това беше заключително съвещание.

Клиентите, участници в Клиентски съвет, посетиха Учебния център към EVN Академия, където се срещнаха с електросъоръжения, материали и техника, които се употребяват в разнообразни типове на практика образования. На Клиентския съвет беше предоставена информация за типовете механически и на практика образования.

Практическата част включваше посещаване на подготвителния полигон на Електроразпределение Юг в Стара Загора, който е първият по рода си в страната. На място гостите видяха практическа проява на стълбове от електроразпределителната мрежа. Гостите се срещнаха с ограниченията, които се подхващат от Електроразпределение Юг за професионална просвета по сигурност на техническия личен състав, потреблението на защитните средства при работа по електрически мрежи и уреди.

Инициативата Клиентски съвет се състои в взаимни срещи сред битови клиенти на EVN България и представители на сдружението. В рамките на тези срещи клиентите имат опция да обменят информация и оферират хрумвания по разнообразни тематики, свързани с активността на EVN България, да дават разнообразни оферти и рекомендации, които биха били потребни за рационализиране на предоставяните от компанията услуги.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР