Поредната регата по кану-каяк за купа Черно море се проведе

...
Поредната регата по кану-каяк за купа Черно море се проведе
Коментари Харесай

Състезанието по кану-каяк за купа “Черно море се проведе за пета поредна година

Поредната регата по кану-каяк за купа " Черно море " се организира през почивните дни въз основата на едноименния клуб във Варна. В конкуренцията във водите на Варненското езеро се включиха над 50 състезатели.

Състезанието по кану-каяк за купа “Черно море ” се организира за пета поредна година.

“Идеята на мероприятието е да покажем, тъй като нашият спорт беше в колапс леко, да покажем, че спортът съществува. Хората да стартират да го познават, тъй като той е един от най-успешните спортове в България в народен мащаб и също по този начин във Варна имаме много изявени състезатели ”, съобщи Александър Григоров, ръководител на Семеен кодекс " Черно море - Бриз кану-каяк ".

От туристически до национални състезатели се включиха в конкуренцията, която мина в три стадия: едноместен каяк за мъже, юноши и за деца, едноместен каяк за дами и девойки и едноместно кану за мъже, юноши и деца.

“Кану-каякът е един от спортовете във Варна, който има доста огромна история. Имаме олимпийски, вицеолимпийски първенци. Имаме традиция огромна, тъй че този спорт е един от главните и ние като община го поддържаме, несъмнено ”, показа Кристиан Димитров, шеф на дирекция “Спорт ”, Община Варна.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР