Поредната нервна вечер имаха участниците в риалитито за кулинарни умения

...
Поредната нервна вечер имаха участниците в риалитито за кулинарни умения
Коментари Харесай

Крясъци Мишка и Смешко в Хелс Кичън. Шеф Ангелов изгони за минути четирима от кухнята

Поредната нервна вечер имаха участниците в риалитито за кулинарни умения " Хелс кичън " по " Нова телевизия ". Двата тима имаха ВИП посетители за обслужване. Сред тях бяха артистите Лъчо и Тото от " Скандау " с половинките им, както както и националките по битка с техни треньори.



Шеф Виктор Ангелов се скара първо на Вероника, само че след това я прегърна й се разбра с нея, че не помнят, че е нервничил и стопира да й вика. После обаче тя сподели, че няма да може да се оправи, тъй като доста се е паникьосала. Затова той я прати на станция " Стартери ", а на нейно място на шефмобила прати Мацоев.



След това основният готвач се ядоса на Павлин, който не успяваше да се оправи с приготвянето на баничките. След известни пререкания шефът взе своето решение. " Изключвам баничките от менюто и изключвам Павлин от тима. Гейм оувър! ", сподели той и помаха за " довиждане " на участника, който се прибра в Къщата, в която живеят участниците.



Последва ново покачване на градусите поради сос, който Ангелов назова блудкаж. Оказа се, че това е Венелин, а шефът го назова " Мишка ". " Не ме гледай влюбено, ще ти дам фотография ", сподели му той. След това няколко от сътрудниците му пробваха соса и споделиха, че не е ОК. " Това не е отборна игра. Всички пробваха преди този момент соса и никой не сподели, че не добре ", ядоса се Венелин, който по-късно чу: " Имам по-добра концепция - оправяй си багажа! ", и отиде при Павлин.

Вероника по този начин и не съумя да се размине с яда на основния готвач и стана третата, която бе пратена отвън кухнята.



Това обаче не беше всичко. Шеф Ангелов беше гневен и на Васил, назова го " Смешко " и го накара да излезе и да си изяде пастата.

Сините съумяха да издадат всички поръчки и завоюваха борбата против алените. Червените също съумяха, само че трябваше да предлагат двама за изпъждане поради това, че останаха втори.



Номинирани бяха Вероника и Павлин.

" Вероника, ти си кълбо от суматоха и нерви. Или трепериш като лист или ревеш като ученичка. Емоциите са хубаво нещо, те значат, че се палиш и ти пука. Но експертите управляват своите страсти и не разрешават страстите да управляват тях ", сподели й шефът.



След това се обърна и към работилия в Съединени американски щати Павлин и му сподели, че неговото присъединяване завършва и го осведоми на британски, че е уволнен.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР