Поредната мисия Манастирът Нови хан е на път да взриви

...
Поредната мисия Манастирът Нови хан е на път да взриви
Коментари Харесай

Мегз подлуди всички с ината си. Как реагираха...

Поредната задача " Манастирът Нови хан " е на път да взриви напрежението в Къщата. След като бяха накарани да носят оранжеви отшелнически облекла и да търсят смирението и отричането от суетата, всички съквартиранти дадоха своята милостиня в името на идеята. Единствена Мегз не се подчини на условията на Биг брат и отхвърли да носи " скучните " отшелнически облекла. Тя съобщи, че в Къщата трябвало да носи своите облекла и да показва своята " марка " като отсече, че това е " удар по бизнеса й ".

Наказанието не закъсня. ВИП съквартирантите бяха изкарани на открито на студа, бяха лишени от храна и от най-скъпите си движимости.

Търпението на всички се нажежи до алено. Къщата се разтресе от кавги. Шеф Петров съобщи, че Мегз не е наред и би трябвало да си пие розовите хапчета. Енджи Касабие й се разкрещя, че поради нейния дебелоглав и прищявки страдат всички. Ваня Щерева направи опит да озапти самозабравилата се в ината си " дизайнерка ". Мегз не послуша никого и съобщи, че към този момент не ставало дума за нейния бизнес, а за " правила ".

Сашка Васева отиде в другата прекаленост и ревна. Тя изясни, хлипайки, че се опасява от възходящата експанзия в Къщата: " Буг брат, ще се самоизядат! Не мога да виждам по този начин тази глутница вълци, която се е нахвърлила върху Мегз! Била съм жертва на експанзия и не мога да следя такава експанзия! Биг брат, направи нещо, апелирам те ", хлипаше Сашка.

Вместо да се вслуша в милозливата й молба, Биг брат спря тока на съквартирантите, достъпа им до спалните пространства, достъпа до багажа им.

" Диалогът ми с вас довечера завърши ", отсече Биг брат.
тагове Мегз ВИП Брадър дебелоглав съквартирани
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР