Поредната Лъжа на тандема Нинова-Методиев и поредния линч на силни

...
Поредната Лъжа на тандема Нинова-Методиев и поредния линч на силни
Коментари Харесай

В БСП ще останат само Нинова, Калоян Методиев и група дребни ибрикчии, според Кирил Добрев

„ Поредната Лъжа на тандема Нинова-Методиев и следващия линч на мощни и можещи локални политически водачи. Нека да е ясно, че стартирането на ексклузивен цялостен цикъл доклади и избори ЛИШАВА от право на присъединяване всички досегашни районни ръководители и градския ръководител. Т.е. сполучливите 25 политически лица в София, дружно с водача Иван Таков, които доведоха до най-хубавия резултат за кмет на София от 1989 година до момента са служебно ОТСТРАНЕНИ от  надпреварата “.

Това написа в профила си във Facebook Кирил Добрев, който е част от групата, нежелана в Българска социалистическа партия от управлението на Позитано 20.

„ Решение, взето по общоприетия ПРЕСТЪПЕН метод - без съществуване на кворум, с 5 срещу и 2 въздържали се. Тя в никакъв случай не споделя какъв брой са ЗА. Просто си ги дописва в протокола.  И по този начин до момента в който останат единствено ТЯ и ТОЙ и група дребни ибрикчии, които ще подпишат протокола за нейната безапелационна победа на вътрешния избор за трети мандат, нищо че уставът позволява единствено два. Вече сте наясно за какво това заглавие просто не е вярно
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР