Поредна тежка катастрофа е станала в Северозапада днес, научи агенция

...
Поредна тежка катастрофа е станала в Северозапада днес, научи агенция
Коментари Харесай

Войната по пътищата не спира! Кола изхвърча от пътя се обърна по таван във Видинско, майка на три деца се размина на косъм от сблъсък /снимки/

Поредна тежка злополука е станала в Северозапада през днешния ден, научи организация BulNews. Кола се е обърнала по таван във Видинско, като при зрелищната каскада майка на три деца се е разминала на косъм от нечовечен конфликт. 
Инцидентът е станал към 10.20 часа през днешния ден на пътя сред Лом и Видин, в малко преди село Арчар. Лек автомобил идвал откъм регионалния град, когато при изострен завой лидерът изгубил надзор над ръководството. Возилото изхвърчало от шосето, след което се обърнало по таван в шубраци край пътя. 
За благополучие лидерът – към 40-50-годишен мъж, и спътничката му се разминали без съществени пострадвания. 
В момента на ПТП-то в срещуположна посока се движела жена, която отивала по работа към Видин. Произшествието станало пред очите ѝ, като единствено с помощта на бързата ѝ реакция се разминала на косъм от преден конфликт с другата кола.
Шофьорът се оправдал пред униформените, че отговорен му бил пътят, който бил хлъзгав и рисков. Според очевидката обаче мъжът се движел с доста висока скорост. 
Жената, която е майка на три деца, работи като търговски представител и постоянно пътува в района. Тя съобщи, че сходни случаи са постоянно събитие и преди няколко месеца различен джигит я блъснал, до момента в който била с едно от децата си. Тя прикани водачите да съблюдават рестриктивните мерки по пътищата, а полицията да взима съществени ограничения против нарушителите на закона. 
Само за последните дни в Северозапада станаха десетки произшествия. Причините за това най-вероятно е интензивният трафик през поредицата от почивни дни и дъждовното време през вчерашния ден и през днешния ден. Необходимо е обаче и водачите да бъдат виновни на пътя, с цел да не се стига до още нещастия. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР