Поредна световна хитова продукция направи своята премиера във . Увлекателната

...
Поредна световна хитова продукция направи своята премиера във . Увлекателната
Коментари Харесай

Разбери как да станеш звезда в новия сериал „Училище за актьори“

Поредна международна хитова продукция направи своята премиера във . Увлекателната поредност демонстрира образно по какъв начин се става звезда в света на огромното кино и дава обещание доста автентичен комизъм.
 NOVA
Сериалът споделя за премеждията по пътя към триумфа въз основа на събития от действителния живот. Главната героиня е чаровната Емили Харланд , която желае да бъде актриса и обезверено се пробва да пробие в средите на шоубизнеса . За да се отдаде на фантазията си, даже напуща добре платената си работа.
 NOVA
След това обаче всичко ненадейно се обърква и се оказва, че животът на актьор на свободна процедура не е чак толкоз елементарен.-->

Емили минава през обстановки, които даже не е предполагала, че е допустимо да й се случат – някои смешни, а други не толкоз.
 NOVA
Проследете перипетиите на Емили в „ Училище за артисти “ дружно с нейните съквартиранти Ники и Конър , които се пробват да й влеят малко здрав разсъдък. Поредицата ще покаже същинска стихия от страсти, фантазии и един трогателен конфликт с действителността.
 NOVA
Не пропускайте премиерния за България уеб сериал всеки четвъртък извънредно във .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР