Поредна неприятност връхлетя Джони Деп - Грег Брукс го обвини

Поредна неприятност връхлетя Джони Деп - Грег Брукс го обвини ...

Джони Деп пред съда: Отслабнал, но побойник!.


Поредна неприятност връхлетя Джони Деп - Грег Брукс го обвини в побой. В Лос Анджелис беше подаден съдебен иск срещу актьора от пострадалия ищец, съобщава интернет изданието "Пейдж сикс".

Двамата заедно участвали в заснемането на филма "City of Lies" ("Град на лъжи"), който трябва да излезе на екран през месец септември тази година.

Инцидентът е станал през месец април 2017 година. Тогава Брукс е работил като специалист за избиране на места за снимки. Джони Деп на два пъти го ударил в гърдите и го нагрубил.

Това станало след критична забележка на Брукс за сцена, в която се снимали приятели на актьора. Потърпевшият бил принуден да се обърне към полицията. С подадения иск Брукс сега държи да получи и парична компенсация от холивудската звезда, чийто размер не се уточнява.Още по тематаДжони Деп – слаб, заради диета, не от болест7 юни 2018 21:0210
Да припомним, че съдебният иск идва след като Деп тежко преживя раздялата си с Амбър Хърд. Външният вид на актьора доста се промени, тъй като той отслабна много.

Появиха се и предположения, че Джони Деп е болен, които обаче се разсеяха, след като стана ясно, че той е минал на диета. И тъкмо актьорът и музикант се отдаде на бандата си Hollywood Vampires, с която тръгна на турне, когато го сюрпризира новината, че трябва да отговаря в съда.
По публикацията работи: Надежда Йосифова

Източник: dnes.bg