Поредна наркоплантация са разбили полицаи от Видинско, съобщават от пресцентъра

...
Поредна наркоплантация са разбили полицаи от Видинско, съобщават от пресцентъра
Коментари Харесай

Нов удар във Видинско! Ченгета „ожънаха“ поредна плантация с канабис /снимки/

Поредна наркоплантация са разрушили служители на реда от Видинско, оповестяват от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Голямо количество канабис и система за напояване на растенията са конфискувани през вчерашния ден в местността „ Рациария “, в землището на село Арчар. Обрани са 17 стръка с височина от 120 до 220 см и са открити още към 6 кг зелена полусуха  листна маса. Тревата е индикирала на канабис при полевия наркотест.
На мястото проверяващите разкрили и иззели поливна система, употребена за напояване на растенията - полипропиленови тръби, електронен таймер и помпа за изпомпване на вода от намиращ се наоколо натурален водоизточник. 
Ударът е изработен в хода на извършена профилирана интервенция за противопоставяне на наркопрестъпленията. Припомняме, че на 1 октомври в гориста околност в същия регион видинските криминалисти заловиха гражданин на Арчар в миг на обработка на конопени растения и иззеха 35 кг канабис. Вчера пък бе разрушена още една ферма в село Гайтанци. 
Работата по случая продължава в границите на формирано досъдебно производство. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР