Поредицата от бизнес форуми на , част от Investor Media

...
Поредицата от бизнес форуми на , част от Investor Media
Коментари Харесай

Бизнес форумите на Imoti.net с финална за годината експертна среща в София на 23 ноември

Поредицата от бизнес конгреси на, част от Investor Media Group, ще показа крайна за 2023 година, експертна полемика сред експертите в имотния отрасъл на 23 ноември в Интер Експо Център . Форумът на тематика " Новите провокации пред пазара на парцели " ще стартира в 14:00 часа , като модератор ще бъде Снежана Стойчева - шеф на водещата медия за недвижими парцели.

В началото на събитието ще бъде показан погледа на статистиката за положението на пазара на недвижими парцели от доктор Свилен Колев - заместник-председател на Национален статистически институт.

Анализ на пазара на жилищни парцели в София и района ще бъде изработен от Гергана Тенекеджиева - изпълнителен шеф на Адрес недвижими парцели.

По време на форума, фокусът ще се насочи и към високия сегмент в имотния пазар, като тематиката ще бъде коментирана от Невена Стоянова - ръководещ шеф на LUXIMMO Finest Estates.

Д-р Мирослав Владимиров , учител в Икономически университет - Варна, ще показа пред събралата се публика забавна параленост сред прогнозите за имотния бранш, които бяха сложени на форумите при започване на годината и действителното развиване на бранша.

С една от най-значимите тематики за обществото в региона на недвижимите парцели, а точно жилищното кредитиране, аудиторията ще запознае Даниела Иванова - шеф на " Ключови партньорства и пейрол бизнес " в Пощенска банка. По време на финалния за годината конгрес на Imoti.net, специалистът ще уточни какви са провокациите при днешните условия за закупуване на жилище, както и какви са опциите в интерес на потребителите.

След края на първи панел в 15:00 часа , присъстващите ще имат опцията да научат повече и за идеята на фондация " " , в която кучета се образоват за асистенти и водачи. Осмите Годишни награди на imoti.net се организираха в поддръжка на фондацията, като присъстващите на финалното за 2023г. събитие още веднъж ще имат опцията да се включат в самодейността при интерес от тяхна страна.

Вторият панел ще се организира под формата на експертна полемика, по време на която експертите от имотния отрасъл ще очертаят и предвиждат новите провокации пред пазара на парцели - лихви, инфлация, Еврозона, локални налози и енергийна успеваемост. Модератор на диалога ще бъде доцент Маню Моравенов , изпълнителният шеф на Българска фондова борса.

Участници ще бъдат доктор Николай Лазаров - шеф ръководство " Продажби Индивидуални клиенти " в Пощенска банка, инж. Георги Шопов - ръководител на управителния съвет на НАСП, Теодора Димитрова - създател на ЕРА България и Ценка Божилова - ръководещ сътрудник на " Адванс експертни оценки " и ръководител на Камарата на професионалните оценители в България.

Бизнес полемиките се реализират в унисон с цялостната задача на водещия уебсайт за недвижими парцели Imoti.net , част от Investor Media Group , да подтиква транспарантното и професионално развиване на имотния бизнес в интерес на потребителите. Те са част от програмата на " Годишните награди на Imoti.net " .

Генерален сътрудник на " Годишни награди на Imoti.net " е Пощенска банка. Основен сътрудник е Националната асоциация на строителните бизнесмени.

Институционални сътрудници са Български Съвет за Устойчиво Развитие, Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ), Университета за национално и международно стопанство (УНСС), PropTech Bulgaria, Френско-българска комерсиална и индустриална камара, Международна федерация за недвижими парцели " FIABCI " и Областно посланичество на Камарата на строителите в България - София.

Money.bg е медиен сътрудник на събитието.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР