Поредицата Игра на тронове ще се разшири още повече, тъй

...
Поредицата Игра на тронове ще се разшири още повече, тъй
Коментари Харесай

Игра на тронове се сдобива с още една предистория

Поредицата " Игра на тронове " ще се разшири още повече, защото в HBO интензивно се разисква още един първобитен сериал, настояват извънредни източници на „ Variety “.

Проектът е в доста ранен етап, заради което той към момента си няма сценарист.

Източниците настояват също по този начин, че планът може да има и различен съставен елемент, т.е. HBO и Warner Bros. ще продуцират игрален филм, който по-късно ще докара до евентуалния сериал, макар че проектите към този момент остават в развой на смяна.

Потенциалният сюжет на предисторията ще споделя за това по какъв начин Егон и неговите сестри-съпруги, Визения и Ренис, употребяват армията си и трите си дракона, с цел да завладеят шест от седемте кралства на Вестерос като се изключи Дорн.

Егон и Ренис се появяват в спиноф сериала " Домът на дракона ", където са изиграни надлежно от Том Глин-Карни (както и от Тай Тенант) и Ив Бест.

Егон I става първият крал на Вестерос, първият, който сяда на Железния престол, и създател на династията Таргариен. Тези събития се случват почти 300 години преди събитията в " Игра на тронове ".

Това обаче не е първият план, който е бил в ход в HBO. Изданието оповестява, че от многочислените планове, оповестени през годините, единственият, който е траял досега, е " Домът на дракона ".

Единственият различен план от " Игра на тронове ", по който досега са снимани фрагменти, е изоставеният пилотен филм „ Дългата нощ “ с присъединяване на Наоми Уотс. Този план в последна сметка е бил преустановен през 2019 година, в същия ден, в който е била дадена зелена светлина на " Домът на дракона ". /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР