Поредица от мероприятия се проведоха тази седмица по повод 110-годишнината

...
Поредица от мероприятия се проведоха тази седмица по повод 110-годишнината
Коментари Харесай

Св. Св. Константин и Елена отбеляза своята 110-годишнина

Поредица от мероприятия се организираха тази седмица във връзка 110-годишнината на най-старият български курорт, а кулминационната точка се състоя петък вечер в хотел „ Астор Гардън ”.

Вчера от 18:30 часа беше проведа публична среща сред доайени на курорта и студенти от Икономически университет – Варна, Колежа по туризъм, Медицинския университет – Варна, Варненския свободен университет и Висшето учебно заведение по мениджмънт.

На срещата участваха близо 40 доайени на курорта, работили за неговото развиване през годините. Сред тях бяха някогашни изпълнителни шефове, членове на Управителния съвет, Борда на шефовете, шефове на хотели и заведения за хранене, админи, чиновници от администрацията, реклама и маркетинг експерти, екскурзоводи, работили в курорта, от водно-спасителната работа.

Събитието беше намерено от модераторът на срещата проф. доктор Марин Нешков, почетен ръководител на Варненската туристическа камара. „ Изключително се веселя, че се събрахме. Какво по-хубаво от това да почетем отдадеността, силата и силата на тези, които построиха историята на концерта ” - сподели той, след което се обърна особено към доайените: „ Иска ми се да запалителен сърцата на нашите млади бъдещи сътрудници, с цел да може в миналото да се трансфорат в сполучливи мениджъри ”.

След това думата взе домакинът на срещата, шефът на „ Свети Свети Константин и Елена холдинг АД ”. Елена Косева. След приветствието, което насочи към гостите на, тя се обърна към доайените с думите: „ От управлението на нашата компания изричаме своята респект и признателност. Без вашия труд курортът нямаше да бъде това, което е през днешния ден, а нашите проекти и фантазии нямаше да бъдат действителност ”.

По-късно беше излъчен фрагмент от филмовата поредност „ №1 - туризмът. СПА благосъстоянията на Варна “. Лентата наблюдава историята на водолечението от времето на Римската империя до наши дни. В нея специалисти разясняват опциите за развиване на спа туризма и спънките, които би трябвало да бъдат преодолени, с цел да може Варна да стане туристическа дестинация в четири сезона точно посредством спа туризма. След прожекцията бяха връчени и премиите на 40 доайени на курорта, чиито имена бяха определени от предприемчив комитет. След церемонията по връчванията, мероприятието беше закрито с формален коктейл.

Събитието беше осъществено с поддръжката на Община Варна.

Андрей Андреев,chernomore.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР