Поредица от любопитни снимки и видеоклипове на Шон Мендес и

...
Поредица от любопитни снимки и видеоклипове на Шон Мендес и
Коментари Харесай

Шон Мендес и Камила Кабейо - отново обменят страстни целувки

Поредица от любопитни фотоси и видеоклипове на Шон Мендес и Камила Кабейо се появиха из обществените мрежи в последните дни.
 Излиза ли Шон Мендес с 26 години по-възрастната Джоселин Миранда
Новото гадже на Шон Мендес (с 26 години по-старо от него)

Приятели или освен това

Двамата реализатори, които преди към година завършиха близо тригодишната си връзка, бяха видяни да разменят голям брой обятия и целувки. При това обществено, до момента в който участваха на провеждащия се сега калифорнийски фестивал за музика и изкуство Coachella.

Случващото се провокира редица спекулации, че Шон и Камила още веднъж са разпалили пламъка на възприятията между тях.

24-годишният Шон и две години по-възрастната Камила, които се разделиха през ноември 2021 година, бяха снимани да беседват между тях. А малко по-късно последваха и голям брой прояви на физическа непосредственост, включително и буйни целувки.

and at????????????
— 102.7 KIIS FM (@1027KIISFM)
Срещата сред Шон и Камила се случва едвам няколко дни, откакто се появиха редица клюки за възможна връзка сред артиста и 26 години по-възрастната от него Джоселин Миранда. 51-годишната жена е експерт по хиропрактика и постоянно работи с Шон преди негови концерти. Двамата нееднократно са засичани дружно на разходки, в магазини, заведения за хранене и даже към дома на Шон в Лос Анджелис. Присъстваха дружно даже на формалното празненство след раздаването на премиите Грами при започване на годината.

От своя страна Камила също имаше своите любовни прекарвания в последните месеци. През 2022 година певицата излизаше с Остин Кчвич, основател на приложението за запознанства Lox Club, с който разменяха даже буйни целувки на обществени места.
 Камила Кабейо, приложенията за запознанства и за какво не ги употребява
Защо Камила Кабейо не употребява приложения за запознанства

Изпълнителката има друг метод

" На Камила ѝ подхожда фактът, че той се занимава с технологии, с неща напълно разнообразни от шоубизнеса. Това е нещо ново за нея и определно и по всичко проличава, че доста се любува ", сподели тогава човек, непосредствен до певицата пред Hollywood Life. Въпреки близостта им обаче двойката постави завършек на връзките си през февруари 2023 година

А какво тъкмо ще се случи сред Камила и Шон - очевидно следва занапред да разберем.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР