Поредица от ексклузивни срещи предстоят в авторската рубрика на Деси

...
Поредица от ексклузивни срещи предстоят в авторската рубрика на Деси
Коментари Харесай

Деси Банова-Плевнелиева представя ексклузивни срещи в поредицата „Тук и сега“

Поредица от извънредни срещи предстоят в авторската графа на Деси Банова-Плевнелиева – „ Тук и в този момент “. В идващите седмици в предаването „ Събуди се “ журналистът на NOVA ще показа изявленията с авторитетни персони, които бяха снимани по време на Общото заседание на Организация на обединените нации в Ню Йорк.

Още тази събота феновете ще имат опция да видят специфичната среща на Деси Банова-Плевнелиева с ръководещия шеф на Международния валутен фонд Кристалина Георгиева. Освен коментара за световната икономическа конюнктура в България и света, някогашният основен изпълнителен шеф на Световната банка ще открехне вратата и към персоналния си свят.
 Тук и в този момент NOVA
Ексклузивен посетител в поредицата „ Тук и в този момент “ ще бъде вицепрезидентът на американския интернет и софтуерен колос Гугъл Дейвид Граф. Предстоят диалози и с двама президенти – Борис Тадич, който е държавен глава на Сърбия в интервала 2004-2012 година и президента на Хърватия в интервала 2010-2015 година Иво Йосипович.

Не пропускайте специфичните срещи на Деси Банова-Плевнелиева от авторската поредност „ Тук и в този момент “ в съботно-неделния утринен блок на NOVA „ Събуди се “!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР