Пореден уикенд се показва зад ъгъла и чуденето как да

...
Пореден уикенд се показва зад ъгъла и чуденето как да
Коментари Харесай

Уикен в Бургас на Street Food & Art Festival Кино и Храна

Пореден уикенд се демонстрира зад ъгъла и чуденето по какъв начин да го прекараме стартира. Времето ще бъде горещо, ето за какво надали има по-подходящо време да отскочим до морето.
 Уикенд в къмпинг Градина
Един належащ уикенд на къмпинг Градина

Когато офисът дотегне, а потребността да усетим солта във въздуха не търпи отсрочване

От четвъртък, 7 август, до неделя, 11 август, на обновената пешеходна част на Пристанище Бургас ще се състои фестивалът Street Food & Art Festival " Кино и Храна ".

Организаторите дават обещание, че това ще е най-хубавото място, където кулинарни блогъри, професионални готвачи, фенове, запалянковци и почитатели на вкусната храна ще обменят своя опит и умения.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Boom! Burgers (@boomburgers) на Юли 21, 2019 в 9:48 PDT

Разбира се, ще има доста кулинарни демонстрации, съпроводени с подобаващите вкусни дегустации. Сред хората, които на откриването през вчерашния ден, 7 август, към този момент демонстрираха кулинарни благоприятни условия, беше спечелилият от MasterChef 2018 Станислав Райчев.
 Станислав Райчев след MasterChef
Станислав Райчев след MasterChef

Победителят от предаването за прекарването да бъдеш MasterChef, за шегите и какъв е шансът заниманието да му стане съществена специалност

Кристиана Лазарова, различен участник в MasterChef, ще забърка през днешния ден, 8 август, от 18 ч. страшни вкусотии. Кулинарните блогъри Десислава Кирова и Станка Стоянова също покажат на какво са способни.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Chilli Hills (@chillihills) на Юли 23, 2019 в 8:58 PDT

Може би най-интересна ще бъде кулинарната проява на артиста Филип Аврамов, който се оказва, че е добър и с черпак в ръка.

За малчуганите също са планувани забавни занимания и най-различни развлечени каквото безспорно е динозавърското шоу.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Travel Cocktails (@travel_cocktails) на Юни 29, 2019 в 5:08 PDT

Не може да пропуснем да кажем, че на 9 и 10 август в зоната на пешеходна част на Пристанище Бургас ще се организира SPICE Music Festival. Ето за какво през тези два дни няма да има стратегия от Street Food & Art Festival " Кино и Храна ", само че обичаните ни каравани за храна ще бъдат налице.

Boom! Burgers, Burgers on the Road и ORYZA ще бъдат там, с цел да погрижат какъв брой са положителни, само че и с цел да не прерита от апетит никой посетител на фестивала. В караваната на Chilli Hills пък ще се погрижат да подпалят сетивата ни с най-лютите чушки в света.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от ORYZA (@oryza_foodtruck) на Май 22, 2019 в 6:31 PDT

Пожарът можем да потушим в караваната на Travel Cocktails. До 11 август на пешеходна част на Пристанище Бургас ще бъдат ситуирани кътчетата и на няколко ресторанта, които също няма да ни оставят гладни. Всички участници в Street Food & Art Festival " Кино и Храна " са тук, а програмата по дни е тук.
 Уикенд на екопътека
Уикенд на екопътека " Бяла река "

В хладната прегръдка на Стара планина

В неделя, 11 август, пък ще се организира European Street Food Awards 2019 - Bulgaria, които би трябвало да излъчат спечелилия в конкуренцията за най-хубава улична храна у нас. Победителят ще показа страната ни European Street Food Awards 2019 в Швеция през септември.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР