Пореден тежък криминален инцидент в страната. Жена на 37 години

...
Пореден тежък криминален инцидент в страната. Жена на 37 години
Коментари Харесай

От полицията разкриха подробности за убитата в Ботевград жена

Пореден тежък престъпен случай в страната. Жена на 37 години бе убита от брачна половинка си посред улицата в Ботевград. Той е 42-годишен - от Ботевград, и сега се търси, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Към 17:30 часа на тел. 112 е получен сигнал за жена с прободна рана на улица в кв. "Васил Левски " в Ботевград. На място неотложно са изпратени екипи на полицията и "Спешна помощ ". Установена е самоличността и е установена гибелта на 37-годишната жена. По първични данни, 42-годишен мъж от града е нанесъл смъртоносни удари на брачната половинка си при битов скандал, разясняват от Министерство на вътрешните работи.

Предприети са полицейски дейности за търсене на заподозряния, както и процесуално-следствени дейности на мястото на осъщественото закононарушение.

Градът на процедура е блокиран, като полиция е ситуирана на всички изходи на града. По информация на Канал 3 сигнал до 112 подала самата жертва преди да издъхне от раните си.

На брифинг на полицията бе оповестено, че името на жертва е Камелия Минева. Тя има две деца. Работи като шивачка. Скандалът със брачна половинка ѝ почнал на работното ѝ място, само че се пренесъл пред обекта, където тя е умряла. От Министерство на вътрешните работи разясниха, че мъжът в началото е бил с автомобил.

По непотвърдена информация очевидец на закононарушението е станало едно от двете деца на двамата съпрузи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР