Пореден случай на нарушение на пътя възмути столичани. На кадри,

...
Пореден случай на нарушение на пътя възмути столичани. На кадри,
Коментари Харесай

Край лобното място на Ани и Явор: Джип мина през спирка и продължи по пътя си ВИДЕО

Пореден случай на нарушаване на пътя възмути столичани. На фрагменти, снимани от видеорегистратора на кола, се вижда по какъв начин черен джип минава през тротоара на спирка, с цел да се включи в придвижването.

Граждани настояват, че обстановката е снимана на бул. " Сливница ", който се трансформира в лобно място на Ани и Явор - които бяха блъснати и убити на пешеходна пътека преди дни. Автомобилът на 18-годишния Адриан Антонов връхлетя двойката на бул. " Сливница " при кръстовището с ул. " Русе ".

" Минаваме непосредствено през спирката, а на следващия ден, на следващия ден този същият няма да е с 5, а с 105 или 155 km/h ", написа мъжът, който популяризира видеото в обществената мрежа Фейсбук.

" Моите съболезнования на фамилиите на Ани и Явор. Номер на автомобила, минал през спирката - CB2911TT ",  прибавя Станислав К.

Новото жестоко нарушаване на разпоредбите за придвижване по пътищата буди вълна от възмущение в обществените мрежи. Още повече, че то идва след съдбовния случай, в който живота си изгубиха младежи, с който жителите бързо вършат прилика.

" Думите към този момент са непотребни... Време е за дейности!То бива безочливост, бива безмозъчност, но те стават все по нахални и бездушни изроди! Ето на този л*йнар напряко да му се взимат книжката и да се стопира от придвижване вечно! ", написа Ева Й.

" Няма да се спрат тези хора... Довечера всички на лобното място на Ани и Явор, с цел да има някакъв резултат! ", прибавя Краси Г.

Авторът на обявата твърди, че е алармирал до институциите. Вече няколко вечери подред столичани се събират на митинг на мястото, където починаха Ани и Явор, ностоявайки за правдивост и по-строги ограничения против нарушителите.

След злополуката светофарите в района  към този момент ще работят 24 часа, като задачата е да се ограничи скоростта на водачите. Като власитте оповестиха, че ще търси финансиране и за закупуване на камери.

А през това време по пътищата безумията не стопират, като за жестоко тъпчене на разпоредбите, ви съобщихме и през вчерашния ден. Видео в мрежата сподели по какъв начин лидер се размина на косъм от злополука, застрашавайки останалите участници в придвижването.

Лекият автомобил нахлу в кръстовище на червен светофар, против трафика, размина се на косъм от завиваща кола, а най-после принуди пешеходци тичишком да притичат към остров.

После въпросната машина навлезе в насрещното, заобикаляйки кола спряна на светофара, с цел да се върне в платното за придвижване.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР