Пореден случай на нападение над медицинско лице. Този път срещу

...
Пореден случай на нападение над медицинско лице. Този път срещу
Коментари Харесай

Недоволни роми биха сестра в спешното в Горна Оряховица

Пореден случай на нахлуване над здравно лице. Този път против дежурна сестра в незабавното поделение на болничното заведение в Горна Оряховица. Инцидентът е станал в четвъртък през нощта, а по случая е формирано бързо произвеждане.
Сестра Нела Радева имала нощно дежурство в незабавното поделение на болничното заведение. В 3 часа след среднощ там била призната стара жена с диабетична рецесия, а с нея били още шестима придружители, всичките от ромски генезис.
"Единият от придружителите ме попита какво е положението на дамата, какви са ѝ проучванията, аз споделих лекарят ще ви даде пояснения. При което след мен слушам крясъци и викове: "Какво ти коства ма, да дадеш пояснение ". В момента, в който извадих едно стъклено шише, с цел да пия чай, въпросният човек влезе напълно умерено вътре ".
Агресивният мъж почнал да снима с телефона си сестра Радева и да я заплашва, че ще подаде сигнал, че използва алкохол по време на работа. Опитвайки се да избяга на открито тя била пресрещната от юмруците на една от дамите придружителки.
"Усетих удар с пестник в гърба, тъкмо в гръбначния дирек сред двете плешки ", оплака се дамата.По думите на сестра Радева за нея и сътрудниците ѝ сблъскването с експанзията на пациентите е всекидневие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР