Пореден случай на лоши условия в детска градина, но този

...
Пореден случай на лоши условия в детска градина, но този
Коментари Харесай

Течове, легла на пружини и мухъл във временна детска градина в Перник

Пореден случай на неприятни условия в детска градина, само че този път в Перник. За това алармираха родители на деца, които посещават детското заведение. След нужда да бъдат осъществени ремонтни действия на обекта, в който се обитават децата, те са преместени в общинския детски комплекс в града, който съгласно родителите тъне в съсипия.



От оповестени фотоси в обществените мрежи се вижда, че от покрива тече вода, по стените има плесен, а облеклата на децата са мокри. Какво е наложило незабавната ремонтна активност и за какво децата са преместени в постройка с такива условия?

Две от групите на детска градина " Миньорче " се обитават в общинския детски комплекс.

" Детето ми Димитър се прибра един ден след градина и описа, че в градината има наводняване и го е боязън. Какво ще се случи, в случай че у дома има наводняване - попита детето, аз не мога да плавам и ще се удавя. Децата преекспонират несъмнено, само че проблема и обстановката са факт ", изясни майката на Димитър Кристина Андреева.

На фамилията е обявено, че е имало дребен теч в детската градина, при което бащата на Димитър - Кирил Андреев влиза персонално да се увери какви са изискванията в комплекса. Тогава той прави скандалните фотоси от пространствата на комплекса.

" Санира се учебното заведение, където се намираха двете ни групи. Това наложи да ги преместим. Условията са положителни съгласно мен, само че природата ни изненада. Заваля пороен дъжд, стече се вода върху креватчето на въпросното детенце и децата бяха преместени в друго помещение. Това са краткотрайни условия, залата е най-слънчевата и просторна в целия дом ", сподели Даниела Захариева, шеф на ДГ " Миньорче ".



Вижте директното включване на Варсен Такворян


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР