Пореден случай на агресия над животно в София. Мъж на

...
Пореден случай на агресия над животно в София. Мъж на
Коментари Харесай

Мъж рита жестоко бездомно куче, посегна и на жена СНИМКА

Пореден случай на експанзия над животно в София. Мъж на междинна възраст, за който се твърди, че е някогашен боен, е ритал неоснователно бездомно куче.

Според свидетел, жена, която се грижи за безпризорното животно, пробвала да спре мъжа. Направила му забележка, след което била хваната за косата и също ритана. Вследствие на дейностите на нападателния мъж, нападнатото животно е умряло.

В една от групите в обществената мрежа споделят, че ограничения са взети и казусът е докладван на виновните институции. Какъв ще бъде развоят на събитията и ще има ли наказване за дейностите мъжа, следва да разберем.

Ето какво написаха хората във Фейсбук:

„ Убиецът на кучето от метрото на „ Хан Кубрат “ и същия, който е ритал дамата, че му е направила забележка се оказва, че е някогашен боен, споделят му РАЧО, живее в блок 137 вх. Б. Мисля, че това е при магазин Пушкин в Надежда. гр. София. Моля, който има информация за този субект, къде работи или живее. Онзи ден на метростанция Хан Кубрат е почнал без причина да рита едно от двете черни кучета, които цялостен живот живеят там, имат къщички и си лежат долу в метрото. По това време е била и дамата, която се грижи за тях, направила му е забележка, хванал я за косата и я е ритал и нея. Викнат е доктор на място за кученцето, само че за жалост е умряло. Пуснати са тъжби, само че апелирам който има информация за този палач да написа.

След получения от нас сигнал за следващото извънредно грубо безчовечие както и физическа разпра по отношение на жена, пробвала да помогне на кучето, сме сезирали всички виновни институции!Веднага започнаха работа по случая, за което благодарим! “

Снимка: Facebook
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР