Пореден случай на агресивна проява на домашно куче.Майка твърди, че

...
Пореден случай на агресивна проява на домашно куче.Майка твърди, че
Коментари Харесай

Немска овчарка нападна ученик на улицата, издирват стопанина ѝ

Пореден случай на нападателна демонстрация на домашно куче.

Майка твърди, че синът ѝ бил захапан от немска овчарка, до момента в който отивал към учебното заведение си. Случката се ризиграла в кв. " Васил Левски ". Албена Декова споделя историята в обществената мрежа Фейсбук.

Домашният любим бил воден на мотив, само че нямал намордник, а разминавайки се с 15-годишния младеж, го захапал за ръката, изяснява майката. Зъбите на кучето раздрали якето на момчето, а по китката му останало " леко одраскване ".

" Но и никаква физическа контузия да няма, остава психическата и уплахата ", написа Албена Декова. Тя добавя, че е признателна на собствен съкварталец, който станал очевидец на случая и оказал помощ на тинейджъра.

" Питам - докога притежателите на нападателни кучета ще ги разхождат без наморник? ", недоумява тя. Майката споделя, че едвам няколко години по-рано синът ѝ още веднъж бил захапан от куче, а раната била надалеч по-сериозна.

Тя приканва и притежателя на немската овчарка да се свърже с нея. " Другият вид е да почнем и ние да се разхождаме по кучешките градинки и да го намерим персонално ", написа тя.

Припомняме, че няколко случая с набези от домашни любимци възмутиха страната. При един от тях кучета нападнаха и убиха малко кученце в Пловдив. При друга обстановка - още веднъж от града под тепетата, собственик насъска питбула си против котка, която почина.

Вижте целия сигнал на Албена Декова:

" Отново нападателно куче! Днес синът ми на 15 година, отивайки на учебно заведение, е атакуван от домашно куче немска овчарка, водено от мъж. При разминаването с тях кучето го захапва за ръката, при което къса ръкава на якето и за благополучие по китката има единствено леко одраскване.

Но не е там въпроса. Питам - докога притежателите на нападателни кучета ще ги разхождат без наморник? Преди 4 години синът ми отново беше ухапан от куче, живеещо в къща на " Св. Тома Иконописец " /най-вероятно същото/, и тогава раната беше по-сериозна.

Но и никаква физическа контузия да няма, остава психическата и уплахата. При днешната обстановка се е намесил различен господин / Николай/ живеещ в блока на аптека " Марешки " / случката се разиграва тъкмо там/.

Успокоил е сина ми, за което съм му доста признателна. А по отношение на притежателя на кучето - в случай че е в групата, дано да се свърже с мен с цел да му " благодарим " уместно и на него!

Другият вид е да почнем и ние да се разхождаме по кучешките градинки и да го намерим персонално. Пожелавам прекрасен ден на всички добросъвестни съкварталци ".

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР