Пореден скандален случай за полицейски натиск и тормоз върху активист

...
Пореден скандален случай за полицейски натиск и тормоз върху активист
Коментари Харесай

Фатме Рамадан: Отминаха времената на натиск и репресии, г-н Рашков!

Пореден абсурден случай за полицейски напън и тормоз върху деятел на ДПС в предизборната акция предходната година изнесе депутатът от Движение за права и свободи Фатме Рамадан по време на парламентарния надзор с присъединяване на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков.

Тя разкри по какъв начин на 8 юли 2021 година в село Карагеоргиево, община Айтос, област Бургас, на деятеля на Движение за права и свободи Айнур Хайрула е формиран и подписан протокол единствено за това, че раздава пропагандни материали и образова гласоподаватели посредством потребление на таблет със симулатор за машинно гласоподаване.

На какво правно съображение и в какво се показва съществуването на задоволително данни, с цел да му е формиран сигнален протокол, попита националният представител министър Рашков.

След като министър Рашков още веднъж не даде отговор кой е виновен за това, Фатме Радан го попита за какво заема този пост.

„ На всички е ясно за какво един младеж се е заел и образова гласоподаватели посредством потребление на таблет със симулатор за машинно гласоподаване и отговорът е в изборната интензивност в България – 30%. Нали би трябвало някой да ги образова тези хора, сподели Рамадан.

Тя добави, че е разочарована, тъй като няма какво да отговори на този младеж.

„ Само да предупредя господин Рашков, че изминаха тези времена с оказване на напън и репресии, тъй като естествените закони не разрешават да се намираме на едно и също място в друго време, сподели още Фатме Рамадан.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР