Пореден протест срещу промените в социално законодателство се проведе в

...
Пореден протест срещу промените в социално законодателство се проведе в
Коментари Харесай

Автошествие в Благоевград срещу промените в Закона за закрила на детето

Пореден митинг против измененията в обществено законодателство се организира в Благоевград. Родители проведоха автошествие, което мина през централните улици на града.

Благоевград

Протестиращите недоволстват от законодателните изменени и настояват, че посредством тях неправителствените организации ще изземат функционалностите на страната. Според родителите, критериите, по които се дефинира дали едно дете е в риск, не са дефинирани ясно и подлежат на тълкования.

Протестиращите обявиха още, че чакат разговор сред тях и страната в лицето на министър-председателя и президента по отношение на новото обществено законодателство.

Участниците в автошествието бяха безапелационни, че ще стачкуват, до момента в който не се стигне до дефинитивно решение на казуса.
 Родители на митинг против законодателни промени за отбрана на децата Родители на митинг против законодателни промени за отбрана на децата
Родители от страната и чужбина стачкуваха в центъра на София. Те настояват, че от началото на идната година ще влязат в действие законови разпореждания,...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР