Пореден повод за забавление на потребителите на интернет даде червей

...
Пореден повод за забавление на потребителите на интернет даде червей
Коментари Харесай

Интернет полудя по "дилдото на русалките"

Пореден мотив за развлечение на потребителите на интернет даде червей с необикновена форма, написа в. " Метро ".

Макар учените да го оприличават на фъстък, интернет консуматори откриха поразително подобие сред странния жител на дълбините край крайбрежията на Австралия и мъжкия сексуален орган.
 Преглед на изображението в Twitter

Сред мненията към морския жител не липсват наименования от сорта " дилдото на русалките ". Друг консуматор на мрежата пък недоумява за какво всички оприличават червея на мъжки признак, откакто явно му липсват " орехчета ".

Снимката на пенисоподобното творение е оповестена от неотдавна завърнали се участници в експедиция край крайбрежията на Австралия, проведена от музеи " Виктория " и Австралийската организация за научни и промишлени проучвания (CSIRO).
 Преглед на изображението в Twitter Целта на едномесечното странствуване е била изследването на океанските дълбини и техните невероятни жители. Участниците са се натъкнали на " кошмари " като риба без лице, както и на наподобяващия мъжки сексуален орган червей.

Въпросното творение не е непознато на науката. Необичайният червей спада към група от 320 морски типа, известни като Сипункулиди. Те населяват най-вече плитки води, само че се срещат и дълбоководни типове, вкопаващи се в пясък или кал, или такива, които се крият в скални пукнатини.

Източник: Vesti.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР