Пореден махленски скандал се разрази на „Бургас и морето”. Певицата

...
Пореден махленски скандал се разрази на „Бургас и морето”. Певицата
Коментари Харесай

Пак скандал с Бургас и морето

Пореден просташки скандал се развихри на „ Бургас и морето”. Певицата Ева от „ Тоника” бе грубо афектирана от артиста Георги Дюлгеров, който от своя страна се опита да я изгони от собствен концерт, научи HotArena.

Легендарната поп певица бе член на журито на състезанието и оценила осъществяването на „ Тоя трен за Бургас” с деветка. Това толкоз ядосало Дюлгеров, че той се опитал да провали присъединяване на „ Тоника Домини” на собствен концерт, като им забранил да пеят на него.

„ Трябваше да изпеем няколко песни по време на спектакъла на Дюлгеров. След края на „ Бургас и морето” се прибрах в хотела, с цел да си стегна багажа. През това време телефонът ми иззвъня.

Беше Красимир Гюлмезов. Каза ми, че Георги Дюлгеров не ме желае на концерта си”, призна Ева.

Певицата е безапелационна, че никой няма право да й споделя каква да гласоподава. Тя се усеща извънредно огорчена, само че е наясно, че на „ Бургас и морето” постоянно има кавги, написа „ България днес”.

„ Опитаха се да ме манипулират”, споделя афектирано Ева от „ Тоника”. „ 50 години съм на сцената. Огорчена съм.

Не се прави по този начин. Поканили са ме за жури, не някой да ми споделя какво да напиша, а да кажа моето мнение. Аз не съм публиката, която взема решение.

Тя е най-главният воин. Мен са ме поканили да кажа коя ария на мен ми харесва”, избухна певицата.

Самият Дюлгеров не бе открит за коментар.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР